هشدار پوتین درباره عواقب ارسال تسلیحات به اوکراین-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

هشدار پوتین درباره عواقب ارسال تسلیحات به اوکراین

پوتین به همتای فرانسوی و صدر اعظم آلمان هشدار داد، تأمین و ارسال تسلیحات برای اوکراین می‌تواند به افزایش بی‌ثباتی و وخامت وضعیت انسانی شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۳ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 28
کد خبر: ۱۳۵۷۵۷

به گزارش راهبرد معاصر «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز شنبه در تماس تلفنی سه جانبه با همتایان فرانسوی و آلمانی، تحولات اوکراین را به بحث گذاشت.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، کاخ کرملین در بیانیه‌ای نوشت، پوتین در تماس با «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه و «اولاف شولتز» صدراعظم آلمان گفت، مسکو آمادگی دارد در صورت لغو تحریم‌ها علیه روسیه، صادرات کود و محصولات کشاورزی را از سر بگیرد.

رئیس جمهور روسیه همچنین افزود، کشورش آمادگی دارد راه‌هایی برای تأمین غلات پیدا کند که یکی از این مسیرها می‌تواند از طریق بنادر واقع در دریای سیاه باشد.

پوتین به همتای فرانسوی و صدر اعظم آلمان هشدار داد، تأمین و ارسال تسلیحات برای اوکراین می‌تواند به افزایش بی‌ثباتی و وخامت وضعیت انسانی شود.

در بیانیه کرملین درباره این تماس تلفنی آمده است، پوتین به شولتز و ماکرون گفت روسیه آمادگی دارد گفت‌وگوها با اوکراین را از سر بگیرد.

آلمان و فرانسه به عنوان کشورهای تأثیرگذار اتحادیه اروپا از یک سو به اوکراین کمک مالی و نظامی ارسال کرده از سوی دیگر تلاش کرده‌اند چهره میانه‌رویی از خود در قبال درگیری‌ها نشان دهند.

ماه گذشته ماکرون اعلام کرد کشورش کمک به اوکراین را ۳۰۰ میلیون دلار افزایش خواهد داد. او با حضور در کنفرانس بین‌المللی حامیان مالی در پایتخت لهستان گفت، کمک‌های فرانسه از ۱.۷ میلیارد دلار به ۲ میلیارد دلار خواهد رسید. متعاقباً دولت لهستان اعلام کرد توانسته از طریق برگزاری این کنفرانس ۶.۵ میلیارد دلار برای کمک به اوکراین جمع‌آوری کند.

با این حال از سوی دیگر آلمان و فرانسه در برخی موارد، با برخی تحریم‌های روسیه مخالفت کرده و شولتز و ماکرون تأکید کرده‌اند عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا ممکن است سال ها یا حتی دهه‌ها طول بکشد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار